Marko Bulat najveći fan “Ratova zvezda” kod nas

Fotke postavljene 08 Jun 2010


Pevač Marko Bulat jedan je od najvatrenijih fanova kultnog filmskog serijala „Ratovi zvezda” i u njegovoj kolekciji vrednoj više od 20.000 evra nalaze se figurice, maske i oružje koji su korišćeni za snimanje filmske sage Džordža Lukasa!

Pre sedam dana svoju neobičnu zbirku Marko je upotpunio fliperom „Star Wors” vrednim više od tri hiljade evra. Neke delove maski svojih omiljenih junaka popularni folker i sam pravi.

Ekipa Pressa posetila je dom u kom nekrunisani kralj splavova – kako Marka godinama zovu u muzičkim krugovima – živi sa suprugom Majom, a koji je ceo u znaku „Ratova zvezda”. Iako je većina figura i kostima rađena u malim serijama, Bulata to nije sprečilo da na svetskim sajmovima upotpuni svoju kolekciju retkim i vrednim eksponatima.

- Nikada nisam računao koliko sam novca potrošio i koliko vredi sve što imam od njih, ali cifra prelazi 20.000 evra. Neke figurice sam dobijao i od obožavalaca i to su mi uvek najdraži pokloni – kaže Marko dok nas vodi do poslednjeg sprata svoje kuće u kome je napravljen pravi muzej. Kacige, plakati, oružje i maske većine aktera ovog serijala nalaze se na osvetljenim policama. Originalno oružje koje je korišćeno u filmu i delovi filmske trake stoje među najvrednijim stvarima njegove kolekcije. Ipak, Marko priznaje da su mu najdraži potpisi glumaca.

Bulat je pre sedam dana kupio i polovni fliper iz ovog serijala, koji je, ni manje ni više, uočio u rijalitiju folk zvezde Seke Aleksić „Moja desna ruka”.- Pošto ljudi sa Foksa znaju koliko sam zaluđen ovim serijalom, pozvali su me da mi kažu za fliper, a onda sam se ja sa gazdom ove mašine dogovorio da mi je proda – rekao je poznati pevač.

Izvor: Press online


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

Ostavite komentar