Marko Jarić i Adrijana Lima investiraju u Srbiju

Izvor: Kurir
Postavljeno 08 Jun 2010

Marko Jarić ozbiljno razmišlja o danima kada se više neće profesionalno baviti košarkom.

Pokrenuo je unosan biznis i, po svemu sudeći, kao mlad penzioner (poput svih sportista) novac će ulagati u izgradnju stambenih objekata u Beogradu.
Da je suprug topmodela Adrijane Lime i otac male Valentine ozbiljno rešio da postane investitor, najbolje govori podatak da od njegovih para već niče nekoliko zgrada u centru srpske prestonice.

- Marko je u biznis ušao sa jednim od svojih najboljih prijatelja, koji drži poznati lokal u Svetogorskoj ulici. Kad je prošle godine sa Adrijanom dolazio u Srbiju, slavni košarkaš je upravo u tom kafiću, sa drugom, skovao planove o izgradnji nekoliko zgrada. Posle će te stanove prodavati. Za njega investiranje u nekretnine nije samo puko obrtanje novca. On namerava da se sa suprugom i ćerkom nastani u Beogradu, i to u jednom od stambenih objekata koje trenutno gradi u delu oko ulica Takovske i Džordža Vašingtona, neposredno pored Botaničke bašte – otkriva za Kurir njegov blizak prijatelj.

Jarić se trenutno odmara od obaveza koje ima u klubu, pa umesto njega radove nadgleda njegov ortak. Od Markovog oca Srećka pokušali smo da saznamo kakvi su planovi i da li njegov sin namerava da jednog dana sazida najveću zgradu u Beogradu.
- Zaista ne bih da komentarišem bilo šta što je u vezi sa biznisom moga sina. Nadam se da me razumete – rekao nam je Srećko.

Reklame

Ostavite komentar