Milan Stanković izbačen iz „Granda“?!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 10 Jun 2010

Prošle su dve nedelje od završetka „Evrosonga“, a izgleda da skandali tek počinju da stižu našeg predstavnika Milana Stankovića. Naime, najnovija vest koja se pojavila u medijima je da se pevač posvađao sa Sašom Popovićem i da je čak zabranjen u „Grandu“.

U prilog ovoj vesti se navodi i to što su svi očekivali da će prvi Milanov javni nastup biti u emisiji „Narod pita“, gde se nije pojavio ni on, ali ni „supervizor“ Žika Jakšić.
Spekuliše se i da je Popović već napravio plan Milanovih aktivnosti posle „Evrovizije“ i zakazao mu neke intervjue, što se pevaču nije svidelo, pa je odbio da to uradi. Neki kažu da se Stanković „vinuo u zvezde“, pa neće da sluša one koji su ga do juče promovisali i pomogli da napravi ono što danas jeste. Drugi kažu da Popović suviše naređuje i želi da uradi samo ono što on zamisli, tako da Milanu ne dozvoljava da karijeru vodi na način koji on želi, a treći da je Stanković vezan šestomesečnim ugovorom sa RTS-om zbog „Evrovizije“.
Želeli smo da proverimo ove navode i pozvali čelnika „Granda“ Sašu Popovića koji je samo lakonski prokomentarisao:

- Nema svađe. Dezinformacija – bilo je sve što je za „Alo!“ povodom ovoga želeo da kaže Popović.

Reklame

1 komentar

  1. Dragan said on 17/06/2010 at 13:33

    neka i treba da bude izbacen iz granda ako se takvim ponasanjem ophodi prema Popovicu!!!! Izbacite i milenu i nemanju!!!!!

Ostavite komentar