Milica Jelić najlepša Srpkinja

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 21 Jun 2010

Milica studira i želi da postane novinar, a na izbor za Mis Srbije došla je ovenčana titulom najlepše Beograđanke.

- U šoku sam. Ovo što se dešava je prelepo. Nadala sam se pobedi. Svaka devojka ima svoj kvalitet, a drago mi je da smo sve postale dobre drugarice. Najvažnije je lepota koju čovek ima u sebi, jer spoljašnja lepota je prolazna, ostaje ono što je unutra – kaže za “24 sata” nova mis Srbije.

Mladiće će obradovati činjenica da Milica nema dečka. Ova mlada dama predstavljaće našu zemlju na izboru za Mis sveta, koji će u novembru biti održan u Vijetnamu.
- Trenutno razmišljam o junskom ispitnom roku, jer mislim da je obrazovanje važno. Neću dozvoliti da se uobrazim – kaže Milica.

Na manifestaciji koja je trajala tri sata, pa je izgledalo kao da se čekalo da najlepša devojka bude proglašena kad otkuca ponoć, publika je najviše imala prilike da sluša muzičke numere i uživa u damama iz plesnih grupa koje su nastupile, a najmanje da gleda kandidatkinje zbog kojih su i došli. Inače, da neizvesnost oko najlepše devojke potraje još duže pobrinuli su se oni koji su ispisali imena najlepših devojaka na papiru – jer je, usled slovnih grešaka, prozvana devojka koja nije bila među 24 finalistkinje.

Od mis talenta do mis interneta
Sonja Šovljakov (22) Mis talenta
Nataša Stanković (18) Mis sporta
Jelena Pešić (20) Mis besedništva
Katarina Petrović (19) Mis šarma
Tijana Rakić (23) Mis fotogeničnosti
Ana Milosavljević (21) Mis Interneta

Reklame

Ostavite komentar