Milica Majstorović želi da peva narodnu muziku

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 16 Jun 2010

Milica Majstorović, nekadašnja učesnica ‘Operacije Trijumf’, možda će ipak ostvariti san i postati zvezda, ali ne pop već narodne muzike. Domaći mediji saznali su da je lepa Kragujevčanka pre dve nedelje započela saradnju sa Zoranom Kikijem Cauševićem, menadžerom Lepe Brene.

Caušević bi trebalo da se pobrine o karijeri mlade pevačice koja je nedavno zbog neuspeha sebi pokušala da oduzme život. Budući da Kiki radi sa Lepom Brenom, nema sumnje da će se i Milica priključiti ‘Grandovom’ jatu.

„Mlada pevačica će konačno moći da ostvari svoje snove i snimi album jer je kao razlog za pokušaj samoubistva tabletama navela da nije bila zadovoljna tretmanom u produkciji koja joj je obećala snimanje albuma. Još nije poznato kakve će pesme pevati, ali nije isključeno da će Majstorovićeva snimiti folk album,“ rekao je izvor za Kurir, za koji je Milica potvrdila da je angažovala Kikija, jer je ’formula uspeha sakrivena u toj saradnji’. Ipak, nije želela da otkrije hoće li zaista snimiti narodnjački album.

„Strpite se malo,“ rekla je Majstorovićeva.

Reklame

Ostavite komentar