Mina Kostić ispričala zbog čega se svojevremeno potukla sa Indi

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 15 Jun 2010

Mina Kostić ispričala je pred milionskim auditorijumom zbog čega se potukla sa koleginicom Indirom Aradinović Indi, koja je još na početku „Farme” izbačena iz rijalitija.

Mina je otkrila da su se na generalnoj probi prvog Grand festivala potukle zbog bivšeg Mininog supruga Tiosava Sretenovića Tike, sa kojim se Indi u tom trenutku zabavljala.

”Indi mi je tada prišla i rekla da imam dobru pesmu, nakon čega sam joj ja rekla da se skloni i ostavi me na miru. Onda je ustala, zakačila me ramenom, nakon čega sam je šutnula. Tada smo počele da se tučemo, pa je Indirin rođak Đole Đogani došao da nas razdvoji. U afektu sam rekla da ću ih sve pobiti. Ne razumem šta je ona morala da mi prilazi i ‘čačka me’, jer tri godine je prošlo od mog razvoda sa ‘onim žutim’ kada se ona smuvala sa njim. On mi je uništio život! Koštao me je kuće, auta i nerava. Ona ima problem u glavi i pri tom je polupevačica koju je Saša izbacio iz ‘Granda’. Da zna da peva, ostala bi u ‘Grandu’”, rekla je Mina juče na Farmi. “Ne bih da komentarišem to što je izjavila, jer ja nju ni ne poznajem lično (?!). Jako mi se dopala na ‘Farmi’ i od ženskih farmera mislim da je jedina zaslužila da pobedi. Ima moj poen kao od koleginice”, bila je suzdržana Indi u izjavi za “Press”.

Reklame

Ostavite komentar