Moja desna ruka: Pobednik Vukašin Ilić

Izvor: tracarenje.com
Postavljeno 10 Jun 2010

U finalu šou programa „Moja desna ruka“ Svetlana Seka Aleksić od troje kandidata izabrala je dvadesettrogodišnjeg studenta građevine Vukašina Ilića. Pirotehnička sredstva i ugovor na stolu čekali su spremno ovaj momenat. Vukašin je odmah mogao da preuzme ključeve od automobila „ševrolet spark“ što je bila sporedna nagrada, a ono najbitnije je da je potpisao ugovor sa folk zvezdom po kojem će narednih godinu dana biti deo njenog tima!

Seka je metodom eliminacije od troje preostalih takmičara prvo odstranila iz izbora Sanju Stojković iz Vrbasa. U finalu su ostali Draško Alorić i Vukašin Ilić. Draško je bio ubeđen da će on biti proglašen za „desnu ruku“, međutim, Seka je ipak izabrala Vukašina. Draško je bio besan, ali je shvatio koje su njegove mane koje su uticale da ipak ne postane asistent srpske Rijane.

- Presrećan sam što je Seka baš mene odabrala od toliko ljudi koji su se prijavili. Verovao sam u sebe, ali opet bio sam svestan i da su ostali kandidati izuzetno pogodni za ulogu koja se od njih zahtevala. Seka je bila divna prema nama, a tek od sutra sastajaćemo se u vezi mojih poslovnih obaveza – izjavio je Vukašin Ilić.

Reklame

Ostavite komentar