Na prodaju stan Ksenije Pajčin

Izvor: Kurir
Postavljeno 03 Jun 2010

Stan u kojem su 16. marta pronađena beživotna tela Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode biće uskoro prodat. Ljubica Kostić, majka pokojne pevačice, odlučila je da nekretnina u Nikšićkoj ulicu u Beogradu ne bude više u njenom vlasništvu, a na taj korak odlučila se nakon što je nedavno, dva i po meseca posle tragedije, prvi put ušla u prostoriju u kojoj je crnogorski maneken ubio njenu ćerku, pa sebe. Unutra se zadržala samo nekoliko trenutaka, skrušeno pogledala oko sebe i izašla.


- Mislila je da će posle nekog vremena moći da se suoči sa svim onim što se desilo. Kada je napustila zgradu, istog dana odlučila je da proda stan, a novac će, najverovatnije, da uloži u humanitarni fond „Ksenija Pajčin“, čiji je osnivač – ispričao je za Kurir prijatelj porodice pokojne denserke.

Ljubica je nedavno osnovala fond za borbu protiv nasilja nad ženama, a ovu njenu poslednju odluku podržali su svi Ksenijini drugovi. Nastojali smo da popričamo i s njom, ali do zaključenja ovog broja nismo uspeli u toj nameri. Potvrdu priče pokušali smo da dobijemo i od stiliste Baneta Devića, koji nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Jedino nam se javio Goran Stojičević Karamela:
- Ljubica ima moju potpunu podršku i imaće je dok sam živ! Sama odlučuje o tome da li će prodati stan, a ja sam tu da joj eventualno dam neki savet – rekao nam je Karamela.

Reklame

Ostavite komentar