Nakon 25 godina gasi se popularna emisija Larija Kinga

Izvor: Vecernji.hr
Postavljeno 30 Jun 2010

Legendarni američki televizijski voditelj Lari King u utorak je najavio da se njegov tok šou “Larry King Live” ukida nakon 25 godina emitovanja.

Jedna od najgledanijih i najdugovječnijih emisija na američkoj televiziji prestaće se emitovati ove jeseni, ali King će i dalje raditi na CNN-u, kako je napisao na Twitteru.

- Razgovarao sam sa šefovima na CNN-u i rekao im da bih želeo završiti svoj šou. Oni su velikodušno prihvatili i tako mi dali više vremena za moju suprugu i decu – napisao je 76-godišnji voditelj.

- Neverovatno sam ponosan što smo nedavno ušli u Ginisovu knjigu rekorda kao najdugovječniji šou koji je vodio isti voditelj i koji se emitovao u isto vreme. Sa zatvaranjem ovog poglavlja moga života, veselim se budućnosti i što će mi doneti novo. No sada je vreme da odložim svoje noćne tregere – pozdravio se sa svojim vernim gledaocima Lari.

King je svoju odluku objavio nekoliko nedelja nakon što su počele kružiti glasine da ga šefovi CNN-a žele zameniti novim voditeljem, britanskom TV zvezdom Pirsom Morganom.

Reklame

Ostavite komentar