Napadnuta Maja Marijana

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 16 Jun 2010

Prošle nedelje popularna i atraktivna pevačica Maja Marijana doživela je šok. Ali, bukvalno! Naime, u poslednje vreme Maja se punom parom bacila na promociju svoja dva nova singla, te je svakodnevno u pokretu.

Pesme “Kazanova” i “Haos” se već uveliko “vrte” na radio-stanicama i možemo slobodno reći da su postale hitovi, te je pevačica požurila da ih brže-bolje i ekranizuje dok su još top aktuelne. Inače, pesmu “Haos” snimila je u duetu sa mladim pevačem Denisom Bjeloševićem, ali će ipak prvo snimiti spot za “Kazanovu”. Osim toga, uradila je i serijal novih fotografija kod Edvarda Nalbantjana.
Elem, čim je odradila fotkanje, Maja je krenula sa pripremama za snimanje spota i tada je shvatila da će joj trebati nova garderoba. A kako je poznato da ova pevačica ne oblači bilo šta, već kvalitetnu i skupu garderobu, tako je u novčanik stavila dve hiljade eurića i krenula u šetnju beogradskim buticima. Zapazila je nekoliko interesantnih haljina, ali žensko k’o žensko, uvek misli da možda u nekoj drugoj radnji ima još boljih odevnih stvarčica.
I ništa tu ne bi bilo čudno da ispred jednog tržnog centra usred bela dana pred pevačicu nije doslovno iskočio nepoznat tip sa kapuljačom na glavi. Uhvatio ju je za ruku, čvrsto stisnuo i rekao: “Lovu na sunce!”.
Pevačica je bila u šoku. Sve to je možda ne bi toliko uplašilo da nije osetila vrh oštrog noža naslonjen na njen stomak. Bila je zbunjena. Videvši da je ova u totalnom šoku, nepoznati manijak joj je brzo istrgnuo tašnu iz ruke i nestao trčećim korakom. Maja je sigurno desetak minuta stajala kao ukopana na trotoaru. Kada je malo došla sebi i shvatila šta se desilo, samo je ušla u butik ispred kojeg je bila i zamolila radnice za čašu vode. Okrepila se i pozvala svog supruga Mladena da dođe po nju, jer je ostala bez para.
“Ma, zaista sam bila u šoku. Nikada mi se ništa slično nije desilo! Nisam mogla sebi da dođem. Tip je imao kapuljaču od dukserice na glavi i tamne naočare, tako da ga, veruj mi, ne bih prepoznala sve i da ga sutra sretnem. U torbi je bio novac koji sam namenila za kupovinu garderobu za snimanje spota – oko dve hiljade evra. Ali, opet kažem, sva sreća da nisam ponela dokumenta. E, to bi mi bilo veće peglanje nego što sam ostala bez novca. Osim love, još sam imala i mobilni telefon, i to onaj sa privatnim brojem, koji su imali samo Mladen i moji najuži članovi porodice, tako da ni to nije neki problem. Dva dana mi je trebalo da se oporavim od svega toga. Ne daj Bože da se ikome desi nešto slično, grozan je osećaj. Još kada sam osetila vrh noža pribijen uz stomak, e tu me stvarno uhvatila panika“, ispričala je Maja Marijana, još uvek u šoku.

Reklame

Ostavite komentar