Nastupom Bilija Ajdola završen “Ušće fest”

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 22 Jun 2010

Nastupom legendarnog Britanca Bili Ajdola zatvoren je prvi muzički festival “Ušće fest”. Koncert je počeo tačno u 21h, a završio se u 22 i 30. Sat i po energije, odličnog zvuka i hitova –najkraće bi opisali ovaj spektakl.

Ovog puta kiša nije omela zadovoljne posetioce, a kao po komandi počela je padati odmah nakon završetka koncerta.

Slađana Milošević i njen bend nisu nastupili jer je procena menadžmenta Bili Ajdola bila da koncert mora početi ranije nego što je predviđeno da bi se izbegle nevolje sa najavljenom kišom.
To su razlozi što je program zadnje večeri promenjen. Jednostavno nije bilo vremena za zamenu binske opreme, a koncert Bilija Ajdola je morao biti održan uz maksimalno ispunjene tehničke zahteve.

Music Star Production je i pored nevolja sa vremenskim prilikama koje su pratile ovaj festival zadovoljan. Organizovali smo festival kakav Beogradu odavno treba, a za iduću godinu najavljujemo UŠĆE FEST 2 i obećavamo još bolji program.

Music Star Production, Dositejeva 21, Beograd vrši povraćaj novca za ulaznice za koncert Gorana Bregovića i Severine, osim za ulaznice koje su kupljene na šalterima Card Servisa (Bg Arena i Ušće shoping centar) i Eventima. Novac za te ulaznice se vraća na šalterima Card Servisa i Eventima.

Molimo građane da pre nego dođu po svoj novac fotokopiraju ličnu kartu i donesu fotokopiju.

Reklame

1 komentar

  1. Dejan said on 22/06/2010 at 18:58

    Dokazao da je CAR.
    Koncert za pamćenje.

Ostavite komentar