Nataša Bekvalac: Uz novi album i novi imidž

Izvor: Lepota i zdravlje
Postavljeno 24 Jun 2010

Popularna pevačica Nataša Bekvalac snimila je spot za pesmu ‘Dve u meni’. Promociju ovog izdanja zakazala je za jesen i to na dan kada puni trideset godina.

Nataša kaže da će publiku obradovati iskrenim ženskim pesmama, te da njena ćerka Hana obožava da igra uz nove numere, a otkriva da se u spotu „Dve u meni” pojavljuje i njena sestra Kristina.

- Kristina je u spotu jer kažu da podsećamo, odnosno da ličimo jedna na drugu, a s obzirom na to da se pesma zove „Dve u meni”, to je bilo nekako logično. Spot se od danas emituje i nadam se da će se dopasti publici – kaže Nataša Bekvalac. Ovaj spot je snimljen u „Emotion” studiju u Košutnjaku, u režiji Slavoljuba Živanovića Zlog, a najavljuje album koji je prvobitno trebalo da bude objavljen na proleće.

- Album će se zvati „Ne valjam”, po pesmi koja se nalazi na njemu. Radila sam ga sa saradnicima sa kojima već godinama uspešno sarađujem, tako da je to ekipa koja se ne menja, a svaki album je sve bolji. Svako ko je poslušao album kaže da je odličan. Ovo je najkvalitetnija produkcija koja može da se uradi kod nas, a mislim da će tekstovi da budu najveće iznenađenje jer na albumu preovlađuju iskreni ženski tekstovi – ističe Nataša koja će sa albumom promovisati i novi imidž.

- Te stvari prepuštam profesionalcima, tako da će za moj izgled biti zadužena Ivana Rabrenović koja zna šta je najbolje za mene. Meni je jedino važno da budem fit i da ne menjam boju kose – kroz smeh priča Nataša i dodaje kako jedva čeka koncert u Beogradu.

- Potrebno je vreme da publika čuje i zavoli pesme. Pesme i njihova prihvaćenost će nam ukazati na trenutak kada treba da organizujemo koncert. Nije dovoljno samo da pevač bude zvezda, treba dopustiti i novim pesmama da postanu zvezde. To je ono što želim na svojim koncertima po celom region, i čemu se nadam – kaže Nataša i priznaje da je posebno raduje što njena ćerka Hana obožava njene pesme.

- Hana voli moju muziku i nove pesme je preslušala još od demo snimaka pa do završne faze, na albumu. Slušale smo numere u kolima i kod kuće, a ona super reaguje i zna da to njena mama peva. Naravno, ona je još uvek mala da bih prema njenoj reakciji određivala koje su pesme bolje. Inače, Hana super reaguje i na neke pesme koje se meni baš ne dopadaju – zaključuje kroz osmeh Nataša Bekvalac, koja uprkos brojnim obavezama, planira da sa porodicom otputuje na letovanje.

- Ići ćemo na porodični odmor od dve nedelje. Inače, ja tokom leta imam dosta nastupa u Crnoj Gori, pa često iskoristim te nastupe da ostanem neki dan duže na moru – kaže Nataša.

Reklame

Ostavite komentar