Natašu Đorđević pokušao da ubije bivši suprug

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 24 Jun 2010

Folk pevačica Nataša Đorđević je u noći između ponedeljka i utorka umalo nastradala, kada je, kako kaže, njen bivši nevenčani suprug Goran Živković udario svojim automobilom u njen želeći da je izgura s puta i ubije!

Vidno traumirana, pevačica je za naš list ispričala da je agonija počela nekoliko sati pre incidenta i da su je samo sreća i prisebnost održali u životu.
- Vozila sam mamu kod lekara i u povratku sam primetila da me Goran, s kojim sam raskinula još pre godinu dana, prati. Počela sam da bežim vozeći sporednim ulicama i na kraju sam pomislila da sam bezbedna i krenula kući. Nisam ni sumnjala da će doći pred stan u kojem živim i pokušati da me napadne. Kada sam parkirala pred zgradom, mama je izašla iz automobila, dok sam ja tražila mesto da se parkiram. Tada je Goran iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli, a on je prestao da juri za mnom kada sam se približila policijskoj stanici u Mirijevu - priča još potresena pevačica i dodaje da je odmah otišla u policiju i prijavila šta joj se desilo, ostavila automobil kao dokaz i vratila se kući.

- Neću izlaziti iz stana dok ga policija ne privede na razgovor. Goran, očigledno, ne može da prihvati da već godinu dana nismo zajedno. Čujem da poznanicima priča da je sve to uradio jer me je uhvatio u preljubi?! Kakva preljuba kada nismo zajedno?! Inače, ostavila sam ga kada sam saznala da u Pojatama, gde mu je firma i gde nikada nije hteo da me vodi, živi sa bivšom suprugom, s kojom ima dvoje dece. Ja sam znala da je bio oženjen, ali me je ubeđivao da je sve raščistio, međutim, kada sam čula da vodi dvostruki život, otišla sam od njega – objašnjava Nataša, koja tvrdi da sa Goranom od tada sve vreme ima probleme.

- Kada smo se razišli, htela sam da ostanem sa njim u dobrim odnosima zbog našeg sina. Međutim, to očigledno nije moguće i neću više da trpim njegovo maltretiranje. On je mene i finansijski upropastio jer zove menadžere, laže da smo još zajedno i da me zastupa i tako mi kvari odnose sa svima. Kada bi me video sa bilo kojim muškarcem, napadao me je da mi je to ljubavnik. Ponaša se kao da smo još zajedno. Sada je na redu policija da sredi svu ovu situaciju i spreči najgore jer je potpuno poludeo – zaključila je Đorđevićeva, koja je odlučna da konačno sredi svoj život.

Policija zasad bez komentara

Budući da, prema tvrdnji Nataše Đorđević, njen bivši suprug još nije u policiji dao izjavu, poslali smo MUP-u zvaničan zahtev sa pitanjem šta će uraditi povodom prijave i kada će Goran biti saslušan. Do zaključenja broja nismo dobili odgovor.

Goran Živković: Izjavu ću dati policiji

Želeli smo da čujemo i drugu stranu pa smo pozvali Natašinog bivšeg nevenčanog supruga Gorana Živkovića, koji nije mnogo želeo da priča.
- Izjavu ću dati policiji. Ništa što se tiče Nataše ne bih da komentarišem jer ne želim da mi se na taj način ime razvlači po novinama – bilo je sve što
je Goran imao da kaže.

Reklame

1 komentar

  1. nevena said on 03/03/2011 at 03:54

    Natasa budi jaka izdri do kraja:ko izdrzi do kraja blago njemu,nemoj da se predajes,moramo da izdrzimo do kraja…..Ja sam frapirana sto to cujem,ali,samo se skloni od takvih ljudi…tako je najbolje….:-) PoZz Natasa!

Ostavite komentar