Nemanja Stevanović se moli bogu za ostanak u Grand produkciji

Izvor: Kurir
Postavljeno 15 Jun 2010

Nemanja Stevanović iskoristio odlazak na pijacu da u crkvi zapali sveće i pomoli se Svevišnjem.

Milostiv je Bog, a milostiv je i Saša Popović, verovatno je razmišljao Nemanja Stevanović dok je palio sveće!

Ovonedeljni gazda Farme iskoristio je odlazak na pijacu da poseti crkvu u Barajevu, gde se pomolio Bogu i pokušao da okaje grehe nakon tri meseca boravka na Farmi. Pevač „Granda“ imao je mnogo razloga da poseti ovo sveto mesto jer je dva dana ranije sa Farme otišla njegova devojka Milena Ćeranić, a s obzirom na to kako je predstavljao matičnu kuću u popularnom rijalitiju, smeši mu se šut karta iz „Grand“ produkcije.

Ipak, izgleda da je njegova molitva dala prve rezultate jer su ga meštani na pijaci dočekali mnogo bolje nego prvi put. Nekoliko žena ga je čak i poljubilo, a muškarci su se uzdržali od zluradih komentara kojima su ga onomad čašćavali.
Da li će mu molitve pomoći i da ostane u „Grandovom“ jatu, videćemo nakon 26. juna, kada će biti proglašen pobednik Farme 2 i kada će Saša Popović javno saopštiti da li će Ćeranići i dalje braniti boje najjače domaće muzičke produkcije.

Reklame

2 komentara

  1. Milan K. said on 18/06/2010 at 11:43

    Nisu samo Ćeranići zaslužili besplatan let iz Granda, već i lenja gospođa bivša ministarka sa DVA FAKULTETA koja ništa, ali ama baš ništa nije radila sem zakuvavanja svadja, spletkarenja i uvlačenja drugih u njeno klupko spletki pa se posle toga vešto izvlačila da se kao ne primeti da je ona izvor mnogih loših situacija na farmi. Sem toga proverio bih validnost svakog papira tih diploma – od prijemnog, prijava ispita, svih datuma polaganja, ko su profesori, koji su fakulteti i to javno izneti da se vidi dali je to završen fakultet kao što ga hiljade redovnih studenta završava ili neki poklonjeni. Naravno posle joj se javno izviniti ako se dokaže da su sumnje bile neopravdane.

  2. jelena said on 22/06/2010 at 14:03

    to nemanja pravi si i jedini srbin koji je usao u crkvu gore glavu ti si castan i posten covek 

Ostavite komentar