Nenad Krstić na jesen postaje otac

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 22 Jun 2010

Srpski košarkaški as Nenad Krstić i njegova supruga Tatjana na jesen će po prvi put postati roditelji, a njihova porodica uvećaće se za jednog člana u oktobru kada očekuju rođenje ćerkice.

- Kada smo tokom zime saznali da ćemo dobiti dete, bili smo presrećni i naš život se od tada mnogo promenio. Tanja je idealna trudnica, ništa joj nije teško, a nije se ni ugojila – rekao je Krstić za „Hello“.
Bračni par nedavno je doputovao u Srbiju, gde su i saznali da će dobiti devojčicu, te su sada na slatkim mukama oko izbora imena za svoju naslednicu. Budući da ga uskoro očekuju pripreme sa reprezentacijom Srbije, Krstić će se sa suprugom uputiti na kraći odmor u Grčku. Nenad i Tanja odlučili su da se beba rodi u Americi, gde poznati košarkaš igra već nekoliko godina. Užurbani gradski život Nju Džersija nedavno su zamenili za mirniju Oklahomu, u čijem dresu Nenad sada nastupa. Ovaj par venčao se u julu prošle godine u Beogradu, a svadbi su prisustvovali mnogi Krstićevi drugovi iz reprezentacije, kao i selektor nacionalnog tima Dušan Ivković.

Reklame

Ostavite komentar