Nina Badrić: “Nisam trebala biti iskrena oko razvoda”

Izvor: 24sata.info
Postavljeno 14 Jun 2010

“Šokiralo me koliko se javnost zainteresovala za moj razvod – iskrenost je pokvareno meso u ovom poslu koji se zove šoubiznis”, ogorčeno je izjavila hrvatska pevačica.


Nina Badrić (38) i njen sedam godina mlađi suprug Bernard Krasnić prolazili su u oktobru kroz buran period i krizu u vezi. Uprkos problemima uspeli su sačuvati brak, ali Badrićka je nakon toga odlučila da će ćutati o svom ljubavnom životu.

“Svaki odnos, svaki brak i veza prolaze kroz krize, uspone i padove. Nakon što sam u oktobru prošle godine objavila da smo se Bernard i ja rastali, mislila sam da je lepo biti iskren i priznati da u nečemu nisi uspeo te da sada krećeš drugim putem. Šokiralo me koliko se javnost zainteresovala za moj razvod. Nisam trebala biti toliko iskrena. Lažna je ona izjava - reci mi sve o sebi da bi bila to što jesi. Mene je muzika stvorila ovim što jesam. Iskrenost je pokvareno meso u ovom poslu koji se zove šoubiznis”, objasnila je u intervjuu za “Blic”.

Takođe tvrdi da bi u starosti najviše volela ostati verna sebi i ne sramiti se ničega što je napravila ili otpevala u mladosti. Lekciju o ljubavi očito je naučila, a o njoj više neće pričati u javnosti da je ne – urekne.

Reklame

Ostavite komentar