Nina Petković i Igor Cukrov favoriti na “Pjesmi Mediterana”

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 06 Jun 2010

Večeras je finale 17. festivala “Pjesma mediterana” u Budvi. Stručni žiri i sms glasovi gledalaca iz svih bivših jugoslovenskih republika odrediće pobednika ovog muzičkog festivala koji prenose televizije iu Italiji, Grčkoj i na Malti.

Ni kiša, koja je tokom polufinalnih večeri povremeno padala preteći da rastera publiku ispred zidina Starog grada, nije uspela da pokvari raspoloženje ljubitelja festivala koji su se brzo snašli i otvarali kišobrane. Mnogi suncobrani su silom prilika promenili namenu.
Jedino je Sandi Cenov jadikovao što ne može da vozi svoj motor “harli dejvison” kojim je, da su vremenske prilike bolje, planirao da dođe iz Hrvatske u Budvu.
Nina Petković, prošlogodišnja pobednica, opušteno i bez treme otpevala je svoju numeru, a zatim stisnutih palčeva bodrila hrvatskog pevača Igora Cukrova koji je pevao pesmu koju je upravo ona napisala.
Ana Stanić je, još na krilima uspešnog beogradskog koncerta, nadahnuto otpevala “Pravo na bol”. Ona će uskoro na turneju po Srbiji i bivšoj Jugoslaviji, a u bekstejdžu se šuškalo da će se po povratku venčati sa svojim verenikom Momčilom Lavrinićem. Ana se samo smeškala.
Bojan Marović, večiti ljubimac devojčica, najavio je novi album u oktobru i, kako kaže, potpuno drugačiji i mnogo ozbiljniji pristup muzici.
Andrej Ilić, sin Sanje Ilića predstavio se pesmom “Leto tajnu čuva” koju je sam napisao i pokazao da ni u njegovom slučaju iver ne pada daleko od klade.
Publika je velikim aplauzom pozdravila starog festivalca Bobu Stefanovića. Po silasku sa bine rekao je da su njegovi favoriti Ivan Cukrov i Ana Stanić.
Lejla Hot se pojavila bez Danijela Alibabića i tako potvrdila glasine da je između njih dvoje zauvek gotovo. Zbog dugogodišnje veze sa popularnim đetićem i Lejlu su po medijima počeli da najavljuju kao crnogorsku pevačicu.
- Mnogo volim Crnu Goru, i moji roditelji su odatle poreklom, ali ja sam rođena i živim u Beogradu – ponavljala je Lejla sinoć po bekstejdžu i kroz smeh dobacila drugarici: – Izgleda da mi slute da ću se udati za nekog Crnogorca. Ali kog, ko to zna!
Slađana Milošević i Dado Topić izveli su duet “Kad reči zastanu” oduševivši publiku na Trgu slikara u Budvi.

Reklame

Ostavite komentar