Porodica Nemanje Stevanovića na stubu srama

Izvor: Press online
Postavljeno 03 Jun 2010

Nemanja Stevanović je jedini takmičar „Farme” čija porodica ne želi javno da mu pruži podršku, zbog čega mediji spekulišu da ga se stide zbog nedoličnog ponašanja u rijalitiju. Upravo zbog toga ekipa Pressa pokušala je da poseti oca i majku popularnog folkera u Velikoj Moštanici i sazna istinu o njihovom nasledniku.


S obzirom na to da niko nije hteo da nam otvori kapiju njihovog doma, pozvali smo Nemanjinog oca Dušana.

- Ne želim ništa da pričam, niti da vas primim u kuću! – odbrusio nam je Stevanović senior.

U komšiluku saznajemo da Nemanjina majka Biljana zbog osude javnosti na posao više ne putuje gradskim prevozom, već je suprug vozi kolima! Komšije Milija i Ljiljana rekli su nam da gazda Dušan goste nije primao ni dok mu sin nije postao poznat.

- Ne verujem da će vas primiti, retko ko dolazi kod njih. Nemanju poznajem od rođenja, išao je sa mojim sinom u školu. Na „Farmi” je pokazao svoje pravo lice. Bio je normalan dečko dok nije postao „zvezda Granda”. Otac ga je vaspitavao batinama kad je bio mali, tukao ga toliko da to nije bilo normalno. On i njegova devojka Milena Ćeranić bolje da nisu ni ulazili na imanje. Ne smem da zamislim šta će biti ako jedno od njih dvoje ispadne iz šoua. Nemanja je ljubomoran, strašno se ponaša kad je sa njom. Gledao sam kad je njihov producent Žika Jakšić pobegao iz emisije „Narod pita” jer nije znao kako da ih opravda kod naroda – izjavio je Milija.

Komšinica Milena kaže da se Nemanjini roditelji više ne javljaju komšijama.

- Sramota je što nam se Nemanjini roditelji više ne javljaju. Nemanja je čudan, ali se u poslednje dve nedelje popravio jer su mu ukazali da mora normalno da se ponaša – kaže Milena.

Nakon Velike Moštanice, posetili smo Nemanjinu majku Biljanu na njenom radnom mestu – u apoteci na Banovom brdu. Ona nas je, za razliku od supruga, ljubazno zamolila da sa njom razgovaramo tek kad folker napusti šou.

- Suprug i ja poštujemo želju našeg sina da o njemu ne pričamo dok nije tu. Molim vas da me razumete – rekla je majka jednog od najomraženijih farmera.

Reklame

1 komentar

  1. Monika said on 08/04/2012 at 01:45

    Ako je i pola istina to sto je napisano,a na slici se vidi o kakvoj porodici je rec nije ni cudo sto je Nemanja takav.Iskompleksiran i izgubljen.Ja mu zelim srecu,da ide pravim putem i da razmisli ko mu je bio najveci prijatelj kad mu je bilo najteze bez obzira na mamu i tatu,a nadam se da su oni srecni sa njegovim slikama i golotinjom.

Ostavite komentar