Rade Šerbedžija neprepoznatljiv u filmu o Hari Poteru

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 29 Jun 2010

Radetu Šerbedžiji u novom nastavku sage o malom čarobnjaku, “Harry Potter and the Deathly Hallows”, pripala je uloga dobrog austrijskog čarobnjaka Gregorovića, koji se specijalizovao za izradu čarobnih štapića sa specijalnim moćima. Prvi deo filma u bioskopima bi se trebao naći u novembru ove godine, a drugi u julu 2011. godine. Šerbedžija je u filmu gotovo neprepoznatljiv.

Gregorović je tokom godina svog rada došao u posed jednog od najmoćnijih čarobnih štapića na svetu pa pokušava da duplira njegove moći. Luckast po prirodi, u nadi da će mu posao bolje krenuti, sam je proširio glasine o tome šta radi. Ubrzo je, jedne noći, neko provalio u radionicu. Gregorović nikada nije saznao ko mu je ukrao štapić.

No, nekoliko godina kasnije glasina o tome da je Gregorović u posedu spomenutog štapića stigla je i do zloglasnog Lorda Voldemorta, koji želi da ga se domogne po svaku cenu. Ne znajući da je štapić ukraden, Voldemort je uhvatio i zarobio Gregorovića te pretražio njegova sećanja na pljačku kako bi otkrio ko ju je počinio. Kad je otkrio krivca, ubio je Gregorovića, čemu je zbog jedinstvene povezanosti s Voldemortovim umom svedočio Hari Poter.

Reklame

Ostavite komentar