Saša Popović ne želi da priča sa Nemanjom Stevanovićem

Izvor: Press online
Postavljeno 25 Jun 2010

Nemanja Stevanović pao je u depresiju nakon što je u sredu veče izbačen sa „Farme! Pevač, koji je po napuštanju rijalitija na nekulturan način odbio da komunicira sa medijima, saznao je da Saša Popović namerava da ga izbaci iz produkcije „Grand”! Kako saznaje Press, Nemanja je juče pozvao Popovića i pokušao da izgladi odnose.

Saša je besan na Nemanju i Milenu, jer su njih dvoje tokom boravka na „Farmi” pokazali nekulturu i nepoštovanje prema starijima. Kulminacija se desila kada je Stevanović u naletu besa svog direktora nazvao ćorom, kao i kada je nasrnuo na Miloša Bojanića preteći mu da će ga ubiti! – kaže izvor Pressa, i dodaje:

- Pošto je čuo od svojih roditelja šta je u emisijama „Narod pita” Popović rekao za njega i Milenu, Nemanja je pao u depresiju, pa je juče pozvao prvog čoveka „Granda”. Pokušao je da se izvini i objasni da su ga producenti „Farme” namerno predstavili kao ljubomornog i nasilnog mladića. Popović je kratko poručio Nemanji da mu se javi tek u septembru i da će tada odlučiti da li će on i Milena biti izbačeni iz „Granda”.

Međutim, sa druge strane, vlasnici licence „Farme” i televizije Pink Milica i Željko Mitrović odlučili su da podrže Ćeraniće bez obzira na odluku Saše Popovića, pa nije isključeno da, ukoliko budu izbačeni iz „Granda”, svoje muzičke karijere nastave u „Siti rekordsu”!

Reklame

Ostavite komentar