Sekin dečko udaren flašom u glavu !?

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 03 Jun 2010

Na nastupu folk pevačice Seke Aleksić izbio je incident u kojem je njen suprug Veljko Piljikić dobio flašu u glavu!

- Seka je posle prvog bloka pesama napravila pauzu, da bi posle kraće pauze krenula ka bini da otpeva drugi blok pesama, a sve vreme su je pratili njen verenik Veljko i njegov rođeni brat Roki, koji je već dugo šef obezbeđenja diskoteke „Atlantis“ u kojoj je pevačica imala nastup. Dok su hodali kroz masu ka bendu, jedan pijani mladić je Aleksićevu povukao za kosu. Veljko je odmah skočio ka dečku, udario ga je jednom, ali mu je pijani mladić uzvario, udarivši ga punom flašom piva u glavu. Nastala je gužva u klubu, ali je Piljikić verenicu prepustio bratu da je otprati do scene, a on je uhvatio mladića za vrat i bukvalno ga izneo iz lokala, gde ga je nekoliko puta udario, posle čega je mladić završio na podu - priča izvor dnevnog lista “Alo!” koji se našao na licu mesta koji dodaje da je menadžer Tomaš odmah izašao da vidi šta se dešava.

- Pošto se lokalom brzo pročula vest o tuči, Tomaš je istrčao kako bi eventualno sprečio incident i čim je otvorio vrata lokala, video je pijanog mladića kako leži okrvavljen. Pošto je Veljko nekoliko godina radio kod njega kao član obezbeđenja, odmah ga je pitao šta se desilo. Sekin muž mu je objasnio zbog čega je došlo do incidenta i odmah mu se izvinio. Pijani mladić se pravdao da ne zna zašto je sve to uradio i zamolio vlasnika i Veljka da mu oproste, posle čega je ustao i otišao kući, govoreći da je dobio ono što je i zaslužio - završava izvor.

Tomaš, vlasnik diskoteke potvrdio je ove navode, dok iz Sekine PR službe oštro demantuju istinitost priče. 

- U jednom momentu, mladić je pokušao da dodirne Svetlanu, ali ga je Veljko upozorio da to ne čini, sklonio mu je ruku, na šta je mladić reagovao izvinjenjem. Gde vi tu vidite incident, osim ako na silu pokušavate da pravite senzaciju tamo gde je nema?! - poručeno je iz Sekine službe za odnose sa javnošću.

Reklame

Ostavite komentar