Sergej Ćetković usvojio devojčicu

Izvor: PG portal
Postavljeno 11 Jun 2010

Sergeju Ćetkoviću i njegovoj supruzi Kristini odobreno je starateljstvo nad devojčicom iz Doma za nezbrinutu decu “Mladost“ u Bijeloj, piše “Kurir”.

Tromesečna beba upotpuniće njihov brak za nekoliko dana, čim bude pripremljena sva potrebna dokumentacija. Sergej i njegova lepša polovina pokušavali su više od jedne decenije da postanu biološki roditelji, a kada nisu uspeli, rešili su da svoju ljubav podare detetu iz doma.

“Kada su saznali da im je odobreno usvajanje deteta, Sergej i Kristina bukvalno su skakali od sreće! Njihovoj radosti nije bilo kraja. Već dvanaest godina pokušavaju da dobiju dete. Krajem prošle godine odlučili su da urade ono što čine mnoge svetske zvezde. Podneli su zahtev za starateljstvo”, ispričao je sagovornik, veoma dobro upućen u celu priču. “Ja vam ne mogu ništa reći o tome. Na pitanja o privatnom životu Sergeja Ćetkovića ne odgovaram. Ja sam njegov muzički producent i menadžer, a ta pitanja su vrlo škakljiva. Ne bih na njih odgovarao”, rekao je Dragan Popović, pevačev menadžer. Važno je da će se u domu popularnog pevača ovih dana začuti bebin smeh i gugutanje. A to je sigurno najlepša muzika.

Reklame

1 komentar

  1. EMILIJA PEJOVIC said on 14/06/2010 at 10:18

    Nemam rijeci koliko me je ovaj gest dirnuo. Obilazila sam djecu u domu “Mladost” i svaki put bila pretuzna kad vidim te ciste, uredne, mirisljave, prelijepe, a ipak, ostavljene bebe. Sergej je jedna dusa od covjeka i sigurna sam da tom djetetu nece faliti ljubavi i njeznosti dok je on ziv. Cijeloj porodici zelim svu mogucu srecu ovog svijeta, a bebici da odraste u dobru, srecnu i zdravu osobu. Divno!!!! Kamo srece da je vise ovakvih ljudi

Ostavite komentar