SKANDAL: Firči na ‘Farmi’ psovao decu !

Izvor: Press online
Postavljeno 09 Jun 2010

Kontroverzni muzičar Ivan Fece Firči akter je skandala koji se dogodio na „Farmi” u noći između utorka i srede. Bivši bubnjar EKV-a u jeku rasprave sa farmerima okrenuo se ka kameri i poručio deci, koja u tom trenutku gledaju rijaliti, da mu popuše.

Skandalu je prethodila Firčijeva priča o opštem stanju u državi u kojoj je pljuvao Srbiju i njenog predsednika, nakon čega se osvrnuo na opomenu producenata da ne treba da psuju.

- Šta nas opominju što psujemo, kao da je to u Srbiji nenormalno?! Ovde se ljudi pozdravljaju sa: „Gde si, šta radiš, pizda ti materina!” – rekao je Firči, a zatim se okrenuo ka kameri i poručio:

- Sva deca koja sada ne spavaju neka mi popuše!

Kada je shvatio šta je uradio, Firči je okrenuo novi list i počeo je da hvali televiziju Pink i njenog vlasnika Željka Mitrovića.

Producenti rijalitija kažu da zbog ovakvog ponašanja muzičar neće biti kažnjen, niti opomenut.

- Tačno je da je Firči psovao, ali mi ne cenzurišemo prenose uživo posle ponoći. Firči zbog ovoga neće biti kažnjen, jer je psovanje dozvoljeno u tom terminu, a neće biti ni opomenut – kaže za Press Maja Govedarica, PR menadžer „Farme”.

Ni televizija Pink, kao emiter, neće ništa preduzeti u ovom slučaju.

- To je rečeno posle ponoći. Čak i tada mi smo reagovali i skretali kameru na neke druge delove farme – kaže Tanja Vojtehovski, PR menadžer Pinka.

Iz RRA poručuju da je to što se desilo strašno i da će svakako biti uzeto u obzir prilikom izricanja mera Pinku.

Reklame

Ostavite komentar