Staša Dimitrijević ponovo gola

Fotke postavljene 26 Jun 2010


Naša balerina Staša Dimitrijević, poznata i kao Staša Li, koja već godinama živi i radi u Los Anđelesu, fotografisala se za julsko izdanje muškog magazina „Plejboj“.

Staša je bila naša prva „Plejbojeva“ zečica 2003. godine, a tada je bila i u hrvatskom izdanju. U tom periodu bila je u vezi sa našim manekenom i voditeljem Lazarom Sakanom. Nakon dve godine, preselila se u Los Anđeles u kojem gradi karijeru. Fotografisala se za brojne magazine, imala je manje uloge, odnosno pojavljivanja u filmovima, a učestvuje i u rialiti šou-programu „Tough Love“. U inostranstvu je poznata pod nadimkom Staša Li, a u Americi se zabavlja sa jednim rokerom iz Kalifornije.
- U Los Anđeles sam se preselila 2005. godine, gde sam napravila prilično veliku karijeru. Pored mnogobrojni magazina, fotografisanja, videa, malih televizijskih rola, imam i svoj rialiti šou na VH1 pod imenom „Tough Love“ u produkciji Dru Barimor – kaže Staša.

Nedavno je ponovo došla u Beograd kako bi ugovorila angažmane po našim televizijskim stanicama i kako bi „počastila“ muški deo naše populacije golišavim fotografijama čija tematika podseća na legendarne pin-up devojke.

Izvor: Blic.rs

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 2 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 2 slika.

1 komentar

  1. Salih Smailagić said on 31/12/2011 at 15:00

    JOOOJ ŠTO SU OVE DVIJE KOKARE PRAVO DOBREEEEEEEEEEEEEEEE

Ostavite komentar