Tanja Savić: Neću biti razmažena trudnica

Izvor: PG portal
Postavljeno 14 Jun 2010

Za sedam meseci Tanja Savić okušaće se u novoj životnoj ulozi – postaće majka. Vest da će dobiti prinovu najpre ju je zatekla, jer je imala druge planove.

Iako je odlučila da se ove godine u potpunosti posveti poslu, trudnoća ju je naterala da sve što je osmislila odloži za kasnije. Sa verenikom Dušanom Jovančevićem vratila se u roditeljski dom u selo Radinac, nadomak Smedereva, kako bi sa najbližima podelila svoju radost. Srećna vest ozarila je njihova lica, pa od trenutka kada su saznali da će stići prinova, Tanju drže kao malo vode na dlanu.

“Na turneji po Americi pretpostavila sam da sam trudna. Imala sam osećaj, ali nisam želela da radim test za utvrđivanje trudnoće dok se ne vratim u Srbiju. Nisam htela da potvrda mojih sumnji utiče na posao. Poznajem sebe, emotivna sam, tako da sam kojim slučajem uradila test, uplašila bih se za bebu što bi se osetilo na nastupima. Inače, mnogo volim decu i čitala sam dosta o trudnoći i odgajanju beba mnogo pre nego što sam i poželela da postanem majka. Informisala sam se o tome i dobro su mi bili poznati svi simptomi koji ukazuju na blagosloveno stanje. Nemam mučnine, ali mi se zato pojačao apetit. Promenilo mi se i raspoloženje, postala sam nervoznija. Nadam se da će to biti samo u ovim prvim mesecima. Inače, po prirodi nisam nervozna osoba, ali sada sam postala, tako da okolina mora da me trpi. Ne zameraju mi pošto im je jasno u kakvom se stanju nalazim. Takođe mi se promenio i ukus hrane, a postala sam gadljiva na meso. Najviše jedem voće”, kaže Tanja za magazin “Hello!” i dodaje: “Više me moji najbliži maze nego što ja koristim situaciju. Dušan me najviše pazi ali se ne bunim. Prija mi to. Ipak,verujem da neću biti razmažena trudnica.”

A što se imena za bebu, pevačica kaže da su tražili na internetu, ali još nisu odlučili.

“Nemamo ni sužen spisak. Svako ima svoje predloge, ali ćemo se opredeliti kada bude došlo vreme za to. Još je rano”, kaže Tanja i dodaje da će raditi još mesec dana i to samo po jedan dan vikenda. “Neću promeniti tu odluku. Trudnoću dobro podnosim, ali ne želim da se izlažem riziku. Hoću da se što više odmaram, da šetam, odlazim u prirodu. Ipak su mesta na kojima radim puna dima, zagušljivo je, vruće, velika je gužva. Mislim da od svega toga moram da se sklonim. Samo zbog bebe, da njoj bude bolje, ne želim da putujem, da letim avionom, da idem po diskotekama. Sve je to maltretiranje. Dosta sam radila, tako da bar sada kada sam trudna sebi mogu da obezbedim višemesečni predah. Takođe, ne znam kako bi me publika prihvatila sa stomakom”, rekla je Tanja Savić.

Reklame

1 komentar

  1. Tanja said on 17/06/2010 at 11:08

    ko se tobom bavi jos !!

Ostavite komentar