Večeras na Ušću Bili Ajdol

Izvor: Press online
Postavljeno 21 Jun 2010

Nakon otkazivanja Severininog i Breginog nastupa, „Mjuzik star” će u saradnji sa gradskim komunalnim službama, „Elektrodistribucijom” i ostalim podizvođačima koji učestvuju u organizaciji festivala obezbediti sve neophodne uslove i pripremiti se za spektakl koji nas večeras očekuje.

Novca za kupljene ulaznice za koncert Gorana Bregovića i Severine moći će da se refundira od utorka 22. juna od 9 časova do 16 časova u prostorijama „Mjuzik stara” u Dositejevoj 21 – stoji u saopštenju produkcijske kuće Rake Marića.

Vremenska prognoza nije baš „slavna” ni kada je današnji dan u pitanju – najavljeni su novi pljuskovi sa grmljavinom, ali se očekuje da u večernjim časovima vremenske prilike budu stabilnije. Slavni pevač Bili Ajdol doputovaće u Beograd u toku današnjeg dana, a u srpskoj prestonici provešće samo nekoliko časova. U Beograd će doleteti čarter letom iz Skoplja neposredno pred koncert, a čim se njegov nastup završi, otputovaće autobusom u Zagreb. I pored toga što će u Beogradu biti veoma kratko, Ajdol i njegov tim od organizatora su tražili sve i svašta, od vode sa Fidžija, preko organske salse za čips, do kiselog mleka sa ukusom vanile i specijalnih makrobiotičkih biljnih čajeva.

Reklame

Ostavite komentar