Za koncert u Skoplju Boki 13 prodao samo 9 karata

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 01 Jun 2010

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, samozvani šoumen i najpoznatiji makedonski transvestit doživeo je pravi debakl. On je pre nekoliko večeri trebalo je da održi solistički koncert u Univerzalnoj sali u Skoplju, ali je bez reči odustao jer je bilo prodato svega 9 ulaznica.

Boki je koncert trebalo da održi 5. maja, ali je zbog nezainteresovanosti publike i loše prodaje karata nastup pomeren za 27. maj. Pored njega na sceni trebalo je da se pojave Lepa Lukić i Ervin Katona, sa kojima je učestvovao u rijaliti šou programu “Veliki brat”. Postiđen što nije uspeo da proda ni desetak ulaznica, Boki je jednostavno nestao. Čak se nije ni javio upravi Univerzalne sale da zvanično otkaže koncert.

“Boki se uopšte nije pojavio da nam kaže da će ponovo odložiti ili otkazati koncert. Nije nam se javio ni telefonom. Jednostavno je nestao”, kaže Vera Boškovska, direktorka Univerzalne sale.
I njegovi skopski producenti ograđuju se od organizacije propalog koncerta.

“Sve što radi, Boki radi sam. Mene uopšte ne sluša, pa zato nisam želeo ni da predviđam da li će mu ovo uspeti ili je to neki njegov kapric. Mi i dalje sarađujemo na drugim projektima”, kaže Bane Popović.

Reklame

1 komentar

  1. Koksi said on 06/05/2012 at 19:04

    hahaha da mi je videti tih sedam retarda.

Ostavite komentar