Zamalo tuča na Farmi !?

Izvor: Press online
Postavljeno 04 Jun 2010

Malo je falilo da se Raka Radović i Miloš Bojanić potuku na „Farmi”! Konflikt je nastao kad je gazda Firči kaznio farmere da ne spavaju po podne i ne piju kafu zato što Miloš nije izvršio njegovo naređenje. To je razbesnelo Raku, koji je počeo da viče na Miloša, što je folkera pogodilo.

- Nemoj da vičeš, nisi u skupštini! Završio si sa političkom karijerom! Ti si propali političar i u Trsteniku te više ne bi zaposlili ni kao portira. Bio sam u tvom gradu i raspitao se malo o tebi – rekao je Miloš, što je političara razbesnelo.

Raka je skočio sa stolice i počeo da lupa rukama o sto!

- Ti si notorna budala i za to ti samo potvrda fali! Zakuni se u sinove da si bio u Trsteniku! Što lažeš?! – divljao je Raka i krenuo ka Milošu.

Tada se Maca isprečio između njih da ne bi došlo do tuče. Uz pogrdne reči svako je otišao na svoju stranu. Ova svađa uznemirila je sve VIP seljake – Zorica ih je zamolila da ne gaze preko mrtvih kad se svađaju, a Dragana je rekla da neće da se meša jer je njen nivo iznad svih farmera. Mina se posle ovoga razočarala i u Miloša, dok je Firči obećao da će se izviniti Bojaniću za sve što je rekao, ali da će mu tek nakon toga pokazati šta je „igrica”. Nešto kasnije Maca je priznao Sajku da je mislio da će boravkom na „Farmi” lako zaraditi novac, ali da mu teško pada Miloševo maltretiranje.

Reklame

Ostavite komentar