Željko Joksimović pevao pred 40.000 Sarajlija

Izvor: Press online
Postavljeno 13 Jun 2010

Željko Joksimović održao je spektakularni koncert pred 40.000 ljudi na stadionu „Koševo” u Sarajevu! Nastup je počeo pesmom „Stihija” sa novog albuma, za kojom su se ređali hitovi „Ljubavi, „Žena za sva vremena”, „Libero”, „Drska ženo plava”, „Telo vreteno”…

Zanimljivo je to što je na stadionu bio podjednak broj žena i muškaraca, koji su se uz Joksimovićeve pesme veselili, plakali i ljubili se. Željku je na bini podršku pružila Jelena Tomašević, koja je sa njim otpevala hit „Ne treba ti čovek kao ja”. Specijalni gosti koncerta bili su Hari Varešanović sa pesmom „Lejla” i Halid Bešić sa „Miljackom”.

Joksimović je tokom koncerta svirao harmoniku, bubnjeve i klavir zajedno sa svojim šestočlanim bendom. U VIP ložama Željka su bodrili njegova ćerka Mina, brat Saša, roditelji, devojka Jovana Janković, menadžer Bane Obradović, ali i brojni prijatelji iz Beograda: Dragan Šutanovac sa suprugom, Jelena Trivan, Marija Tarlać, Tamara Paunović, Sandra Perović, kao i brojne javne ličnosti iz BiH.

Vrhunac nastupa bio je kada je popularni pevač publiku zamolio da upali mobilne telefone i uz evrovizijski hit „Lane moje” završi muzičku čaroliju.

- Zahvaljujem svim mojim prijateljima koji su doputovali na koncert iz svih krajeva bivše Jugoslavije. Čast mi je što sam ponovo nastupao pred ovako divnom publikom, koju bih najradije poveo kući. Hvala publici zbog koje postojim, ali i porodici i devojci koja me prati tokom nastupa i pruža nesebičnu podršku – rekao je Željko.

Nakon koncerta pevač se sa svojim fanovima i prijateljima družio do ranih jutarnjih sati u jednom od sarajevskih klubova, uz dobru muziku, piće i hranu. Joksimovića posle ovog koncerta očekuje turneja po Hrvatskoj, a na jesen i po Americi.

Reklame

Ostavite komentar