Anđelina Džoli bila u vezi sa Beograđaninom

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 16 Jul 2010

Momak iz Srbije (ime poznato redakciji) rodom je sa Zvezdare, a završio je Šestu beogradsku gimnaziju pre 20 godina. Nakon toga se preselio kod brata u SAD, koji je tamo organizovao žurke za poznate ličnosti iz Holivuda.

Verovatno, posredstvom brata upoznao je tada mladu nadu filmske scene Anđelinu Džoli sa kojom je započeo ljubavnu vezu.
- On je oduvek bio privlačan devojčicama u srednjoj školi i mnoge su bile zaljubljene u njega. Bio je pravi frajer. Voleo je rokenrol i nosio je dugu kosu, što je u to vreme bilo veoma popularno – rekli su nam njegovi prijatelji.
Kako kažu, nikad nije voleo da priča o njoj jer nije želeo da se hvali time.
- Desilo se da ga pozovemo, a javi se ona. Potpuno se ponašala normalno i opušteno – otkrili su prijatelji koji su i dalje u dobrim odnosima sa zgodnim momkom sa Zvezdare.
Anđelina je u to vreme imala brojne „eksperimente“ i sa devojkama i sa muškarcima. Od pre pet godina ona je u vezi sa Bredom Pitom.
Da li je Anđa imala neprijatno iskustvo ili na neki način želi da se osveti bivšem dečku i tako snimi film o Srbima kao negativcima, ostaće misterija. To je  zasmetalo i Željku Mitroviću koji je odbio saradnju sa poznatom glumicom upravo zbog činjenice da je Srbe želela da prikaže u lošem svetlu.

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 03/05/2011 at 09:31

    Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, bas ste duhoviti…… nacin na koji je ovo napisano je prosto receno smesno!!!!

Ostavite komentar