Boj Džordž lumpovao u Beogradu uz rakiju

Izvor: Press online
Postavljeno 04 Jul 2010

Britanska pop zvezda Boj Džordž, koji je pre nekoliko dana stigao u Srbiju kako bi prisustvovao „Tuborg Pre Egzit partiju” u Novom Sadu, poželeo je da barem nakratko oseti čari noćnog života u Beogradu.

Pevač je na popularni splav „Saund” došao u društvu svog menadžera i nekoliko prijatelja, a celo veče je proveo ispijajući rakiju i đuskajući uz najpoznatije svetske hitove!

Muzička pop zvezda osamdesetih godina bila je cele večeri u centru pažnje, ali nije želela ni sa kim da se slika već je fotoreporteru Pressa sam pozirala. Ako je suditi po uzavreloj atmosferi i raspoloženju, britanski kralj se nikada nije bolje proveo. U jednom trenutku se čak poverio prijateljima kako je provod u Beogradu sjajan i nezaboravan, a da je rakija najbolje piće u Srbiji. Ovaj ekscentrični pevač, bivši član grupe „Kalčer klab”, koji poslednjih godina radi kao di-džej, iskoristio je svoj dolazak kako bi novosadskoj publici predstavio set pesama koje pušta u klubovima širom sveta.

Reklame

1 komentar

  1. Jeca said on 05/07/2010 at 00:23

    Mislila sam da je Boki 13!!!! Jos samo fali da dodje Mladen Radulovic i kompletna slika. Boj Dzordz je svim travestitima uzor, pa i ovim nasim…

Ostavite komentar