Bora Đorđević otkazao venčanje

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 14 Jul 2010

Bora Đorđević, lider grupe „Riblja čorba“, i njegova 28 godina mlađa supruga Aleksandra Đorđević otkazali su svadbeno veselje planirano za 17. jul u hotelu „Neda“ na Rudniku.

Pošto su neki od gostiju već bili obavešteni, počela su nagađanja zbog čega je par koji, po mišljenju svih prijatelja, uživa u harmoničnom braku doneo ovakvu odluku. I dok su zli jezici spekulisali, naš list je došao do saznanja da je razlog veoma običan – građevinski radovi. Naime, sređivanje kuće koju Bora i Aleksandra grade na toj živopisnoj planini oteglo se ko gladna godina, pa je Aleksandra, koja nadgleda majstore, odlučila da je bolje da odlože svadbu za maj sledeće godine. U prilog toj odluci išlo je i to što je njen suprug ionako zauzet koncertima koje ima zakazane do kraja avgusta, zbog čega su pomerili i termin za godišnji odmor, pa još ne znaju da li će i kuda otputovati na letovanje.

- Sve su nam majstori poremetili, mislili smo da će biti sve završeno do kraja juna, ali eto, neplanirano se produžilo, pa sam odlučila da je bolje da pomerimo svadbu za maj, tad je lepo prolećno vreme, nije previše toplo, a veselje planiramo na istom mestu – potvrdila je Aleksandra.

- Biće pozvan uži krug zvanica, porodica i prijatelji, negde oko 170 ljudi. Nisam imala vremena da planiram dekoraciju sale, kao i da biram venčanicu, ali budući da su mi kale omiljeno cveće, sigurna sam da ću imati bidermajer napravljen od njih – rekla je Đorđevićeva, koja će uskoro otputovati u Ameriku da bi kumovala na venčanju svoje najbolje drugarice. Bora joj neće praviti društvo jer je prezauzet poslom.

- Eto, primorana sam da se bakćem s majstorima, a to verujte, nije nimalo lako - zaključila je gospođa Đorđević.

Đorđevići obavili venčanje u tajnosti

Bora se s Aleksandrom venčao na planini Rudnik u tajnosti u novembru prošle godine, a prvo javno pojavljivanje bračni par je imao u Novom Sadu uoči koncerta „Riblje čorbe“.
- Ja sam oženjen čovek i nemam šta da krijem – rekao je Bora pokazujući burmu na prstu.
Bora i Aleksandra su se upoznali pre dve godine u Americi, gde je ona u to vreme živela, a on bio na turneji. Priče o njihovoj ljubavi izašle su u javnost neposredno po njegovom razvodu, a onda su utihnule. Pretpostavlja se da je došlo do zahlađenja odnosa i da se ona na jedno vreme vratila u SAD, da bi nedavno ponovo ušla u njegov život, a osvežena ljubav je na kraju krunisana brakom. Par živi na relaciji Rudnik-Beograd-Amerika, a prema oceni svih koji ga poznaju, Bora je procvetao i iz korena promenio svoje navike.

Reklame

Ostavite komentar