Brena prelomila: Milena i Nemanja opet u “Grandu”!

Izvor: javnatajna.com
Postavljeno 22 Jul 2010

Uprkos činjenici da je bila možda i najodlučnija u nameri da Nemanju Stevanović i Milenu Ćeranić odstrani iz svoje produkcije, Lepa Brena je, čini se, promenila mišljenje.

Gazdarica ove kuće je nedavno gostovala u emisiji “Glamur noar“ na crnogorskoj televiziji Atlas i nagovestila kako postoji mogućnost da progleda kroz prste mladom paru i dozvoli im da od jeseni ponovo budu članovi najuspešnije izdavačke kuće na Balkanu.

- Ovo je prvi put da u medijima govorim na tu temu. Za ovih 30 godina, koliko sam na estradi, čini mi se da ne postoji osoba čiju lošu stranu nismo upoznali, bilo da se radi o pevaču, glumcu, producentu…Nemanja i Milena su veoma mladi, a ja ih posmatram kao profesionalac, ali i kao roditelj. Oni su uleteli u osinje gnezdo u kojem se nisu snašli, zbog čega su javnosti pokazali osobine koje nikako nisu smeli. Ono što su stariji i iskusniji pevači u čitavoj toj priči naučili jeste to da svoje neko ružnije lice sačuvaju za svoja četiri zida i ne dele ga sa širokim auditorijumom. Međutim, oni su suviše mladi i neiskusni i sve je ispalo tako – ispričala je folk diva i objasnila da je najbolje da se sačeka septembar kako bi Nemanja i Milena imali vremena da pogledaju snimke i shvate kakve su posledice njihovog ponašanja u rijaliti šou programu.
- Kao roditelj želim da im oprostim, zato što sam i sama doživela mnogo neprijatnih stvari i mnogo toga i ružnog i lošeg za ovih 30 godina, koliko sam ja na estradi. Saša, Žika i ja odlučili smo da se oni malo odmore, da dobro pogledaju snimke, da vide šta su radili i da osete u javnosti refleks svega toga. U septemnbru ćemo da vidimo šta ćemo. Oni jesu pokazali svoju lošu stranu, ali kada bi ljudi znali sve javne ličnosti, mislim da bi promenili mišljenje o mnogima. Zato, neka strasti malo stišaju. Inače, kod nas je svakog čuda tri dana dosta – završila je svoje izlaganje Brena.
S druge strane Saša Žika Jakšić, producent „Granda”, nije raspoložen za praštanje. Naime, on ih je sa Sašom Popovićem mesecima kritikovao u „Grandovim“ emisijama razočaran njihovim ponašanjem na „Farmi“. Takođe,  Žika kaže
tvrdi da Nemanji Stevanoviću i Mileni Ćeranić ne zabranjuju da rade, kako njih dvoje tvrde, već da ih narod ne želi!
- Njihovi nastupi nisu stopirani, već nema interesovanja za njih! Ne žele ih vlasnici diskoteka, restorana i terasa koji plaćaju šta će njihovi gosti da slušaju a menadžeri ne mogu nekoga da nateraju da angažuje pevača kog ne želi. Valjda je svima jasno zašto ne postoji interesovanje. Kažu mi: „Branili smo našu ljubav” i ja im to ne zameram, ali način na koji su to radili je užasan! Njihovo bahato ponašanje, psovke i kletve mi smetaju i to je ukaljalo ostale „zvezde Granda”. O njihovom daljem angažmanu odlučiće narod! – kaže Jakšić i dodaje:
- Mi ne možemo da snosimo odgovornost za njihovo ponašanje, jer su oni formirane ličnosti, a ne balavci od 15 godina. Ne možemo mi da prevaspitavamo već zrele ljude! – poručuje Žika.

Reklame

1 komentar

  1. nina veber said on 18/08/2010 at 00:29

    Ma videcete,nece ih izbaciti iz Granda.Oni ostaju tamo,mogu da se kladim.

Ostavite komentar