Da li je fudbal jedini razlog Mateusovog dolaska u Beograd?

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 29 Jul 2010

Legenda nemačkog i svetskog fudbala Lotar Mateus godinama je već u žiži javnosti zbog svog burnog privatnog (čitaj: ljubavnog) života.

Dok je bio trener fudbalera Partizana, sa kojim je napravio veliki uspeh plasiravši se u Ligu šampiona 2003. godine, bio je u braku sa Srpkinjom Marijanom Mateus, bivšom suprugom Miodraga Kostića. Potom se razveo od nje, da bi se potom po četvrti put oženio, ukrajinskom manekenkom Kristinom Lilijan.

Ali, ni taj brak mu nije bio dugotrajan. Nemački mediji objavili su nedavno da se Mateus razvodi od lepe Ukrajinke, pošto ga je ona, navodno prevarila.

Domaći i inostrani tabloidi potom su plasirali priču da bi Lotar voleo da se vrati Marijani, koju je, navodno, prvu kontaktirao javivši joj vest o novom bračnom brodolomu.

Bilo kako bilo, Mateus se u sredu uveče ponovo obreo u Beogradu. Gledao je meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona između Partizana i Helsinkija.

Njegov dolazak zagolicao je maštu novinara, koji su se zapitali da li je fudbal jedini razlog njegovog dolaska u Beograd?

“Ljudi znaju da sam imao privatne bliske odnose sa Srbijom, ali ja znam da odvojom privatnost i posao. Partizan me je pozvao da dođem na utakmicu i ništa drugo”, rekao je Mateus na konferenciji za novinare u četvrtak na stadionu Partizana.

Reklame

Ostavite komentar