Dajana Paunović: Moji roditelji su teško prihvatili Žiku!

Izvor: meljnincenko.javnatajna.com
Postavljeno 26 Jul 2010

Dajana Paunović je još jedna pulenka najmoćnije domaće izdavačke kuće “Grand produkcije“, a publika se zainteresovala za njenu ljubav koju deli sa Žikom Jakšićem, muzičkim urednikom i producentom pomenute imperije.
- Žika i ja smo bili u početku zanimljivi medijima jer je naša veza sama po sebi intrigantna. Prvo, zbog velike razlike u godinama, a drugo što je on muzički producent u “Grandu”. Mislim da smo, nakon dve godine zajedničkog života, i on i ja svojim odnosom i ponašanjem razbili sve predrasude vezane za našu ljubav – kaže Dajana i nastavlja:

- Za ovo vreme zajedničkog života uspeli smo da sagledamo sve zajedničke mane i vrline. Za mene je venčanje kruna ljubavi i svojevrsno priznanje, želja i pristajanje da to traje zauvek. Volela bih da na mojoj svadbi budem okružena ljudima koje volim i poštujem. O samoj organizaciji slavlja ne razmišljam. Znam da će to moj Žika uraditi najbolje na svetu – kaže Dajana i otkriva da ga njeni roditelji u početku nisu prihvatili.

- Otac nije danima razgovarao sa mnom, dok je mama imala malo više razumevanja. Bar smo pričale o tome. Ali, sve se stišalo nakon nekoliko meseci, Žika je zatražio da upozna moje roditelje. Došao je kod nas kući sa cvećem u rukama i flašom dobrog vina. Zazvonio je na vrata i tako ušao i u njihov život – otkriva Dajana.

Reklame

Ostavite komentar