Eminina turska serija i na našim tv ekranima?

Izvor: tracara.com
Postavljeno 28 Jul 2010

Dok se neke njene koleginice odmaraju i pune baterije za jesen, Emina Jahović ovo leto provodi radno. Na Bosforu su pre par dana snimljeni prvi kadrovi jedne od najskupljih turskih serija “Polje lala”, u kojoj Emina tumači glavnu ulogu.

Zanimljivo je da ćemo Eminu, odnosno ljubavni život, probleme i intrige Lale, čiji lik pevačica tumači, najverovatnije gledati i u našoj zemlji. Produkcijska kuća koja stoji iza ovog projekta pokrenula je mnogobrojne razgovore sa nacionalnim emiterima u region, koji su pokazali veliku zainteresovanost da serija na ovim prostorima krene skoro u isto vreme kao i u Turskoj.

Dok se televizije utrkuju za eksluzivna prava, Emina je definitvno opravdala svoj glumački talenat i potvrdila da sa pravom nosi vodeću ulogu u seriji! Kompletna ekipa serije je oduševljena kako Emina iznosi ulogu Lale. Emina će sa ekipom serije do sredine avgusta biti na Bosforu, a zatim se sele u Bodrum gde će se snimati određen broj epizoda.

Ne sumnjamo da će Emina znati da iskoristi svojih 5 minuta u turskom šou biznisu. Kao što je i izjavila u intervjuu našem sajtu, nakon serije planira da započne muzičku karijeru u Turskoj.

Reklame

Ostavite komentar