Eva Longorija obilazi Hrvatsku

Izvor: Press online
Postavljeno 06 Jul 2010

Eva Longorija i njen suprug Toni Parker stigli su u Hrvatsku. Najpopularnija „očajna domaćica”, koja se proslavila ulogom Gabrijele Solis u popularnoj seriji došla je u Hrvatsku kako bi pružila podršku svom suprugu, poznatom košarkašu, koji će 9. jula u Vodicama izvesti svoj „DJ Cut Killer i Tony Parker Show”

z Malog Lošinja, gde su viđeni u petak, malo su krstarili i zaustavili se u Zadru, gde su tokom nedelje obilazili znamenitosti i ručali u jednom restoranu. Dan posle svoju „ledišip” jahtu vezali su na rivi u Šibeniku gde su s prijateljima pili vino i odmarali se. Nisu izlazili na rivu, a lepote Hrvatske kamerama su beležili s palube, na kojoj pune baterije posle poslovnih obaveza u SAD. Inače, Longorija i Parker imali su u planu da obiđu čuvenu Šibensku katedralu, ali zbog kasnog dolaska, a i zbog koncerta koji je bio u toku, od toga su ipak odustali.
U obilasku hrvatske obale s njima je i Tonijev brat, ali i glumac Amori Nolasko poznat po ulozi Fernanda Sukrea u seriji „Zakon braće”, a glumio je i u „Transformersima”, kao i njegova devojka Dženifer Morison, publici poznatija pod imenom doktorke Alison Kameron iz serije „Doktor Haus”.

Reklame

Ostavite komentar