Farma se nastavlja na sudu

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 11 Jul 2010

Iako je za gledaoce druga sezona rijaliti programa „Farma“ završena pre dve nedelje, učesnici tog serijala će se, kako stvari stoje, i dalje družiti tokom ove godine, ali na sudu. Nakon bezbroj uvreda, optužbi i pogrdnih reči, neki farmeri su najavili da će drugima uzeti dosta novca, a i živaca za pretrpljen bol.

Jul je kul
Folk zvezda Zorica Brunclik planira da, poput Lukasa, uzme 100.000 evra Bojaniću.
- Njen muž Kemiš je za vreme njene vladavine, u vreme JUL-a, imenovan za direktora RTS-a, svi to znamo. Dobio je veliki stan koji su posle jeftino otkupili – rekao je Miloš po izlasku iz rijalitija, a onda je Brunclikova devet dana nakon završetka „Farme“ donela papire koji će na sudu biti predstavljeni kao dokazni materijal.
- Krajnje je vreme da stavimo tačku na tu priču koja nema veze sa istinom. Kao što smo Zorica i ja najavili, pravdu u vezi s Bojanićevim tvrdnjama o stanu potražićemo i na sudu. Predali smo slučaj advokatu, čeka se samo zakazivanje ročišta, koje će se verovatno održati u oktobru jer ide leto, a i sudovi su prenatrpani predmetima – rekao je Kemiš za Alo.

Porodični izlet u Palatu pravde
Čovek oko koga su se vrtela gotovo sva dešavanja na imanju u Lisoviću po pobedi je saznao da će neki da presaviju tabak i najavio kontratužbe.
- Ovih dana ću se videti s advokatom i podneti tužbe protiv Zorice Brunclik, Firčija i Mace – rekao je Miloš za „Alo!“. Da ne bude jedini član porodice koji će često posećivati sud pobrinula se njegova supruga Branka, koja je, dok je on još bio na imanju, najavila tužbu protiv Maje Odžaklijevske zbog uvreda koje je izrekla na račun nje i njenog supruga, kao i protiv Zorice Brunclik zbog javnog iznošenja informacija o njenoj borbi za potomstvo.

Mrtva krava krije istinu
Ono o čemu se najviše spekulisalo nakon završetka „Farme“ je pitanje: „Ko je ubio kravu Bilju“?! Nakon što se oglasila Dragica Janković, vlasnica krave, koja je rekla da je Raka kriv za smrt govečeta, političar nije ćutao već zapretio tužbom.
- Budem li video još jedan ovako glupi Dragičin komentar, tužiću je, a razlog zbog kojeg je Bilja uginula može se utvrditi i posle godinu dana od zakopavanja. Gospođo, istina je na sasvim drugoj strani, a ako podvalite drugima, meni ne možete. Vi ste na farmu doveli Bilju, koja je već bila bolesna – odgovorio je Radović.

Reklame

Ostavite komentar