Firči: Marini preti hapšenje u SAD

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 07 Jul 2010

Hrvatskoj pop pevačici Marini Perazić preti hapšenje ukoliko ikada kroči na tlo Sjedinjenih Američkih Država, jer je pre više od deset godina kidnapovala svoje ćerke Miju i Lunu, koje sada imaju 18 odnosno 15 godina, otkriva u ekskluzivnom razgovoru za „Alo!“ Ivan Fece Firči.

Kako bivši suprug seks simbola osamdesetih kaže, ona je bez njegovog odobrenja i znanja otela njihovu decu i odvela ih u rodnu Rijeku. Dok je on shvatio šta se događa i prijavio kidnapovanje, Marina se već nalazila u avionu iznad Atlantika, u društvu svog tadašnjeg ljubavnika.
- Naravno da ne mogu da budem u dobrim odnosima sa osobom koja mi je kidnapovala decu. Ona je tada stavljena na takozvanu plavu poternicu, koja podrazumeva hapšenje ukoliko se nađe na američkoj teritoriji, a teoretski bi mogla biti uhapšena i u američkoj ambasadi ako bi aplicirala za vizu. Sećam se da je izvadila duplikate pasoša tako što je slagala da su deca izgubila pasoše i sa nešto novca i svojim tadašnjim ljubavnikom pobegla u Rijeku. Prema sudskoj odluci, bez mog pismenog odobrenja nije imala nikakvo pravo da napusti zemlju, ipak, izgleda da je strpljivo i studiozno pripremila sve, koristeći opušteniju atmosferu u američkoj administraciji pre terorističkih napada 11. septembra – kaže za „Alo!“ Firči.
Naš sagovornik kaže da bi se američke vlasti sigurno pozabavile njegovo bivšom suprugom samo kada bi „potegao priču“.
- Siguran sam da bi i u Srbiji i Hrvatskoj bila izvedena na sud, a onda i uhapšena, ali neću zbog dece to da uradim, ne pada mi na pamet da joj pravim sr… samo zbog Mije i Lune – ističe Firči.
Iako je starija ćerka nedavno napunila 18 godina, prema američkim zakonima, tek će za tri godine postati punoletna. S obzirom na to da planira da nastavi školovanje u Americi, Marina je već najavila da će otpratiti ćerku „preko bare“…
Da u ovoj priči ima istine, potvrdila nam je svojevremeno i sama Perazićeva, koja je u prepisci preko imejlova napisala:
- Priča s ulaskom u Ameriku je istinita kao i sve ostale koje Firči ispriča u vezi sa mnom!!! Da, otela sam decu iz Njujorka mimo Firčijeve sudske zabrane i PONOSIM SE TIME!!! Otkad je to nepoznata vest?! I sad mi Firči preti preko dece, jer nema petlju da mi to kaže u lice, da će me prijaviti ako pokušam ući u Ameriku, kako bi me uhapsili i, naravno, ja ću kad-tad pokušati, jer ću želeti da se priključim svojoj Miji. Izboriću se i za taj deo SLOBODE kad je on u pitanju!!!

Reklame

1 komentar

  1. Petar said on 07/08/2010 at 15:26

    Просто не могу да верујем. Не само да нису били званично у браку, већ чак и да јесу у Америци мајке имају сва права, а мужеви никаква. Како мајка може да киднапује своју децу? Па наши у људи у Америци када дођу да изведу дете из вртића, то не могу да ураде. Обавезно се позива мајка и пита да ли је у реду да отац изведе дете из вртића.

Ostavite komentar