Gagi Đogani: Nisam onakav kakvim me predstavljaju

Izvor: Press online
Postavljeno 22 Jul 2010

Denser i bivši učesnik „Farme” Gagi Đogani kaže da je uspeo da skine sa sebe epitet nasilnika i zlostavljača koji mu je bivša supruga Anabela zalepila.

U razgovoru za Press, frontmen grupe „Fanki Dži” kaže da njoj i njenom dečku Mladenu Raduloviću neće uspeti da ga srozaju u javnosti.

- Čujem da pričaju kako živim u bedi, ne znam šta im to treba. Neće im uspeti da me srozaju jer time govore samo o sebi kakvi su zapravo. Ja protiv Anabele nemam ništa, a za Mladena doskoro nisam ni čuo. Nemam pojma ni čime se bavi, ni odakle je! Bukvalno ništa ne znam o tom liku i ne zanima me. On očigledno ima problem sam sa sobom – kaže Gagi, i dodaje da u Beogradu nema poziva za nastupe, a novac koji mu sleduje od učešća na „Farmi” potrošiće na isplaćivanje dugova.

- Mene je Anabela ostavila na cedilu kada me je napustila i otišla iz grupe. Morao sam sve iz početka, prvo da nađem pevačicu, pa sve ostalo, a to mnogo košta. Zadužio sam se i sada ću vratiti taj novac. Vreme će pokazati šta je kvalitetna muzika. Evo vam primer mog brata Đoleta, Slađa ga je napustila i sada pravi hitove, ali to nisu hitovi kakve pravi Vesna – ističe Gagi, koji je ponosan na učešće u rijalitiju jer je, kako kaže, „sprao ljagu” sa svog imena.

- Anabela je priznala da se ogrešila o mene jer je u javnosti stvorila sliku kao da sam nasilnik, zlostavljač i mučitelj. Kako se ljudi nisu zapitali šta je radila 18 godina sa zlotvorom?! To što se ona sada kaje je kasno, jer je sve otišlo u etar, ali sam na „Farmi” uspeo da pokažem ko sam u stvari – dodaje Đogani, i priznaje da mu nedostaju ćerke koje su na moru mesec dana sa Anabelom i Mladenom.

- Luna je ušla u finale Elit model luka i verujem da će dobro proći na takmičenju u septembru. Nedostaju mi jer su dugo na moru i jedva čekam da ih vidim. Ukoliko budu želele, vodim ih sa sobom na Ohrid – kaže Gagi.

Reklame

Ostavite komentar