Ivan Bosiljčić prodao samo 150 karata za koncert u Banjaluci

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 12 Jul 2010

Koncert glumca Ivana Bosiljčića pod nazivom „Ljubav je samo reč“, koji je bio zakazan za 4. jul u sportskoj dvorani „Borik“ u Banjaluci, otkazan je zbog slabe prodaje ulaznica. Naime, za nastup popularnog „ranjenog orla“ prodato je tek 150 karata.

- Bosiljčić nije toliko poznat ovde po Banjaluci, osim toga, reklame skoro da nije ni bilo, a i ulaznice su bile preskupe, jer nedavno su „Partibrejkersi“, koji su veoma omiljeni kod ovdašnje publike, kartu naplaćivali 13 konvertibilnih maraka, dok su njegove koštale 15. Koncert je bio otkazan dan ranije, a organizator, izvesni Dragoljub Ćurić, vratio je novac, jer da nije, sigurno bi bilo problema – rekao nam je jedan od novinara dnevnog lista „Nezavisne“ iz Banjaluke.
Kako smo saznali, isti organizator je pokušavao da 1. jula organizuje pozorišno veče poznatog glumca Milana – Laneta Gutovića, ali ga je takođe otkazao, jer je prodaja ulaznica bila još slabija nego za Bosiljčića.
U želji da čujemo njihov komentar pokušali smo da stupimo u kontakt sa Bosiljčićem i Ćurićem, ali nam to do zaključenja ovog broja nije pošlo za rukom.

Reklame

Ostavite komentar