Jagma za Željkom Samardžićem

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 01 Jul 2010

U vreme kada ekonomska kriza trese estradu i pevači imaju sve manje posla, pa spas i neki evro više pokušavaju da zarade učešćem u raznim rijaliti šou programima, Željko Samardžić (54) nema razloga za brigu. On je nedavno održao koncert u jednom splitskom klubu, a dan kasnije u rodnom Mostaru. Za njegov nastup tražila se karta više, a samo u Splitu je bilo više od 2.000 ljudi koliki je i kapacitet kluba u kome je gostovao.

Atmosfera je bila sjajna, a publika je horski sa Željkom pevala njegove hitove “Stari lav”, “Ljubavna adresa”, “Stani mi na crtu” koje trešte duž hrvatskog primorja iz klubova, kafića i automobila meštana. Željko je dočekan ovacijama publike i posle dva i po sata koncerta, gosti su tražili još. Kao specijalni gost nastupila je Jelena Rozga, koja je sa Samardžićem u duetu otpevala njihovu pesmu “Ima nade”.
Pravo iz Splita Željko je otputovao u Mostar gde je imao još jedan nastup za pamćenje, a Mostarci ga uvek dočekaju na najlepši način. Da bi im se odužio Željko će u Mostaru ponovo pevati 8. jula kada će biti gost na koncertu Jelene Rozge.

Reklame

Ostavite komentar