Jelena Karleuša najavljuje DVD, novi album i zemljotres na Ušću

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 04 Jul 2010

Jelena Karleuša je neumorna. Posle koncerta u beogradskoj Areni o kom se mnogo pričalo, ovih dana se očekuje DVD. Jelenini fanovi sa nestrpljenjem očekuju ovaj snimak koncerta, a pesma „Moj Dragi” je prva osvanula na Jutjubu u visokoj rezoluciji gde svi oni koji nisu bili prisutni u Areni mogu da vide kako je bar jedan mali delić izgledao.

Mora se priznati da sve izgleda savršeno, a ni za Jelenine glasovne mogućnosti mnogi neće moći da kažu ništa loše. Ipak, Jelena nedugo posle ovog spektakularnog koncerta najavljuje novi na Ušću sledeće godine.

„Planiram da album izađe do nove godine, a već u septembru nova pesma koja će najaviti taj album. Odmah posle koncerta u Areni najavila sam koncert na Ušću tako da ne mirujem i ne pravim pauzu. Ako je koncert u Areni bio spektakl za pamćenje, ne znam kako nazvati to što planiram na Ušću. Možda jedan zemljotres koji će se desiti u Beogradu”, kaže JK.

Nakon koncerta Jelena je sa suprugom provela desetak dana u Dubaiu, a uskoro planira porodični odmor sa ćerkicama u Crnoj Gori ili Grčkoj.
„U Dubaiu sam se provela odlično sem što je bilo 46 stepeni to je raj na zemlji. To je arapski Nju Jork i svako ko nije bio ja preporučujem da ode. Prelepo je, peščane plaže, odlični hoteli, ništa to nije skuplje od Crnogorskog primorja ili Grčke.”

Reklame

Ostavite komentar