Još jedna žrtva Romana Polanskog !?

Izvor: iyupi.com
Postavljeno 28 Jul 2010

Još jedna žena je izašla u javnost tvrdeći da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja reditelja Romana Polanskog! Edit Fogelhat je izjavila da ju je slavni reditelj brutalno silovao u kući Džeka Nikolsona, gde je takođe silovao 13-godišnju Samantu Gejmer. Edit tvrdi da se to dogodilo 1974, kada je imala 21 godinu.
Ona je za „Radar onlajn” rekla da ju je Polanski odveo u Nikolsonovu kuću posle večernje zabave. Popili su jedno piće, nakon čega ju je navodno drogirao, vezao lisicama i nekoliko puta silovao.
- Nekako sam znala da ćemo voditi ljubav, ali nisam očekivala ništa neobično. Nisam očekivala da će me sodomizirati. Zgrabio me je za nos i prisilio da ušmrčem drogu, a posle toga me silovao. Bolelo je. To je bilo silovanje. Nekoliko puta sam analno silovana. Bila sam ponižena, to nisam mogla apsolutno nikome da kažem – tvrdi Edit.
Edit je radila kao model i bila je urednica časopisa „Glamur”, a sada piše knjigu o svom životu u kojoj je celo poglavlje posvetila Polanskom. Kaže da je sa pričom izašla u javnost tek sada, jer ju je ohrabrilo svedočanstvo još jedne žrtve slavnog reditelja, glumice Šarlot Luis, koja je u maju izjavila da ju je Polanski silovao kad je imala 16 godina.

Reklame

Ostavite komentar