Ko će sve u Survajver?

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 29 Jul 2010

Iako se poslednjih nedelja u medijima naširoko spekulisalo ko će se sve od jeseni na „Foksu“ boriti za nagradu od 100.000 evra, ispostavilo se da je svega nekoliko licitiranih imena bilo pogođeno, a najveće iznenađenje za gledaoce biće pojavljivanje srpske glumice Gale Videnović (udato Aleksić), koja se pre izvesnog vremena iz Amerike vratila u Srbiju.

Iako su producenti ekstremnog rijaliti takmičenja „Survajver“ kao zmija noge krili imena poznatih faca koje su okupili da učestvuju u VIP izdanju emisije, “Alo“ je ekskluzivno došao do spiska!

Gala je posle kraćeg razmišljanja prihvatila ponudu producenata, tako da se učešće u „Survajveru“ može smatrati njenim velikim povratkom na male ekrane.

Put Filipina ovih dana krenuće Vesna Zmijanac i njena ćerka Nikolija Jovanović, kao i već viđeni takmičari Goca Tržan, Nikola Rokvić i Edin Škorić.

Boje Makedonaca braniće tamošnja najveća hip-hop zvezda Toni Petkovski, poznatiji kao Toni Zen, a na ostrvu će boraviti i baletan Milan Rus, pevač Nenad Knežević Knez, Aleksandra Perović, glumac Miloš Vlalukin i umetnik Vladimir Vlajković.
Zanimljivo će biti videti kako će se gradska devojka Biljana Cincarević snaći na pustom ostrvu, a protiv nje će se za nagradu boriti Novosađanke Jelena Mrkić i Slađa Ivanišević, manekenka Bojana Barović, kao i pevač Marko Bulat.

Reklame

Ostavite komentar