Krčka se Cecin novi album

Izvor: Press online
Postavljeno 10 Jul 2010

Pobednica Evrosonga odlučila je da prvu pesmu koju je napisala otpeva njena prijateljica Ceca.

- Ovo je prva kompozicija koju u životu potpisujem, nisam ni slutila da imam dara za to. Istog trenutka kada sam napisala pesmu, znala sam da je niko osim Cece ne može tako dobro izvesti, jer je ona broj jedan u vrsti muzike koju peva. Srećna sam što će se baš na njenom albumu naći moj prvi autorski potpis, a i njoj je drago što će pevati moju kompoziciju. Nije se dvoumila kada sam joj odnela pesmu i pustila da čuje, odmah je poželela da je snimi – kaže Marija i ističe da će tekst za njenu kompoziciju napisati Marina Tucaković.

Marina, koja trenutno u Italiji puni baterije za nove radne pobede, ne krije da uživa radeći za Cecu.

- Uživam dok radim pesme za Cecu, ona je veoma zahvalan saradnik. To je zvezda koja, kada su tekstovi u pitanju, nema nikakve specijalne želje, tako da su mi odrešene ruke da pišem kako je doživljavam i ono što znam da će ona da „iznese”. Jedva čekam da album izađe – rekla je Marina.

Osim Marije i Marine, pesme za Cecin CD piše i Biljana Spasić.

- Ceca i ja se nekoliko godina družimo, a iz tog prijateljstva proizašla je i saradnja. Sa njom je lako raditi jer je veliki profesionalac i tačno zna kakvu pesmu želi. Pesma koju sam ja radila je prava ženska, pravljena od onih slika iz stvarnog života koje nam naprave suze u očima, ali nas i ojačaju – kaže za Press Biljana.

Kako je Ceca nedavno izjavila za Press, na novom albumu uvrstiće i pesmu Bore Đorđevića.

- Posle 15 godina ponovo sarađujem sa Čorbom, koji mi je 1995. godine napisao baladu „Šta još možeš da mi daš” – rekla je Ražnatovićeva.

Reklame

Ostavite komentar