Ljubavni karavan kreće kroz Srbiju

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 04 Jul 2010

Nakon pet uspešnih sezona emisije „Sve za ljubav“, ovog leta nas očekuje nešto sasvim novo iz kuhinje majstora za ljubav, voditelja Katarine Šišmanović i Milana Kalinića. Oni će se iz studija preseliti u ljubavni karavan na točkovima kojim će posetiti najveće gradove u Srbiji i zabeležiti najlepše priče.

U susret svima koji žele da na neki način proslave svoju ljubav ili reše problem, karavan će startovati 5. jula u Nišu na Trgu kralja Milana, tačno u podne, dan kasnije je u Kragujevcu u isto vreme u Ulici kralja Petra, a 7. jula stiže u Novi Sad na Trg slobode, tačno u podne.
– Zainteresovani građani će moći na licu mesta da nam se obrate za pomoć ukoliko imaju ljubavne probleme ili žele da pronađu svoje najmilije ili da iznenade voljenu osobu. Ako su usamljeni, biće u prilici da snime video oglas i potraže ljubav. U karavanu će se pojaviti i ljudi koji su prethodnih godina učestvovali u najzanimljivijim prilozima. Podsetićemo se njihovih priča i videti šta sada rade i kako danas izgledaju njihovi životi – kaže Milan Kalinić, dok Katarina najavljuje brojne igrice iznenađenja.

– Nas dvoje ćemo se nadmetati u skupljanju poljubaca i deljenju besplatnih zagrljaja, moraćemo da nađemo mlade, „srodne duše“. Očekuju nas mnoge igrice. S nama će ići i Dušica Spasić i ovo je sasvim novo iskustvo za mene. Jedva čekam da krenemo na put i da pokažem Milanu da sam u takmičenju bolja od njega – kaže kroz smeh šarmantna voditeljka.
Osim Srbije, karavan će posetiti i Bosnu i Crnu Goru, a epizode će se emitovati u toku letnje, ali i jesenje programske šeme TV „Pinka“.

Reklame

Ostavite komentar