Loša batalio cigarete, skida se sa neta i piše nove pesme!

Izvor: Dnevni avaz
Postavljeno 08 Jul 2010

Jedan od najpopularnijih pevača i kompozitora sa prostora bivše Jugoslavije Saša Lošić Loša odlučio je da nakon velikog uspeha prvog dela povratničke turneje Plavog orkestra završi dugoočekivani novi album, a u slobodnim trenucima najradije krstari internetom.“Plavi orkestar i svoje ime nisam guglao već tri meseca, jer tu količinu informacija o sebi više ne mogu podneti. Idem na druge adrese. Zavistan sam od interneta – rekao je Saša Lošić Loša za medije u Sarajevu.

Loša namerava i da napokon završi novi album. “Iznenađen sam zanimanjem za ‘Plavi orkestar’. Nikada nismo više ljudi okupili u Ljubljani, Beogradu, Zagrebu. Ovo je naša najuspešnija turneja od kada postojimo. Ono što je nuspojava je da se ne možeš posvetiti svakom koncertu onako kako treba tako da ćemo one koje slede pripremati sa većom koncentracijom, pogotovo sarajevski koncert, koji nam je najvažniji i koji bi trebalo da se desiti u oktobru. To je malo i moja krivica, jer sam morao da se izolujem nakon prvog dela turneje da bih dovršio tekstove za album”, kaže Loša za Dnevni avaz.

Saša se hvali kako je batalio cigarete:

“Osam godina ima kako sam prestao da pušim i krenuo da furam zdrav život kao, verovatno, i svi rokeri koji dođu u moje godine. Kada je ‘Orkestar’ krenuo, počeo sam da pušim i uhvatio sam sebe da zaista sve češće i zaglavljujem. Tako da sam nakon godine ponovnog pušenja ostavio cigarete. To mi je bilo najteže. Već dva meseca sam se skinuo sa svega. Početak je da imaš u glavi da bez toga možeš do kraja života. Sada mi je velika borba da se skinem sa neta.”

Reklame

Ostavite komentar