Marijana Mateus slavila sa Nikolom Rokvićem

Izvor: Press online
Postavljeno 01 Jul 2010

Kreatorka Marijana Mateus, koju su mediji dovodili u ljubavnu vezu sa Nikolom Rokvićem, proslavila je sa mlađanim folkerom njegov 25. rođendan! Naime, naslednik legendarnog Marinka Rokvića, uz prisustvo odabranih prijatelja, kolega i članova porodice, u utorak je organizovao rođendansku žurku u jednom od restorana na Adi Huji.

Najveću pažnju prisutnih privukao je Marijanin dolazak, za koju se u javnosti tvrdilo da se zabavlja sa Rokvićem. Međutim, njih dvoje su upravo te večeri dokazali da su samo dobri prijatelji i da od navodne ljubavne avanture nema ništa. Bivša supruga Miodraga Kostića i Lotara Mateusa, po običaju, nije skidala osmeh sa lica, celo veče je degustirala belo vino i đuskala sa poznatim kreatorom i stilistom Sašom Vidićem.

Za odličnu atmosferu bio je zadužen slavljenik i njegov bend, a potpunom uživanju doprineli su i brojni specijaliteti od rečne ribe, kao i slavljenička torta koja je izneta tačno u ponoć! Zvezda večeri bila je Nikolina koleginica i bliska prijateljica, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, koja je na rođendan stigla pravo sa promocije Saše Kovačevića! Njoj je društvo pravio Saša Vidić, koji je te večeri pokazao veliko umeće u pevanju i igranju.

Reklame

Ostavite komentar