Marijana Zlopaša: Album prvenac i saradnja sa Arsenom Dedićem

Izvor: novosti.rs
Postavljeno 23 Jul 2010

Pop pevačica Marijana Zlopaša objavila je prvi solo album pod nazivom „Katanac“. Atraktivna pevačica, koja je karijeru započela na Budvanskom festivalu 2000. godine, kada je trijumfovala sa kompozicijom „Zašto te volim“, kaže da je na diskografski prvenac čekala dugo, jer nije imala prave pesme.

Na albumu je okupila ekipu vrhunskih autora – Željka Joksimovića, Dragana Brajovića – Braju, Aleksandru Milutinović, a autor pesme „Riječ“ je legendarni muzičar Arsen Dedić.
- Iza ovog albuma stoji mnogo rada i truda, ali sve može da se postigne ako čovek ima jasan cilj – rekla nam je Marijana Zlopaša. – U pesmi „More, more“ Slobodana Kovačevića, koju sam obradila u džez maniru, gostuje vrsni pijanista Matija Dedić. Ja sam bila inicijator saradnje sa Matijom, a kada je njegov otac Arsen čuo pesmu, izrazio je želju da napiše nešto za mene, što sam doživela kao veliki kompliment.
Međutim, tu se ne završava saradnja Marijane Zlopaše sa porodicom Dedić. Mlada pevačica, koja je na Akademiji lepih umetnosti u Beogradu završila džez pevanje, nastupiće u oktobru na koncertu Arsenove supruge Gabi Novak u Sava centru.

Reklame

Ostavite komentar